Iticomas AB

Stockholms län

Information

Iticomas AB är ett företag som finns i Stockholm. I Iticomas AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cederö, Pia Florence som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Schyman, Lars-Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Lars Åke som är född 1943 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Iticomas AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Iticomas AB på telefon 08-849171.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster och produkter inom affärs- utveckling, finans, IT, management, marknadsföring, organisation, utbildning, verksamhetsutveckling, handel med hem och kontors- inredning, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Iticomas AB av bolagstypen Aktiebolag.

Iticomas AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Iticomas AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Iticomas AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Iticomas AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Iticomas AB har 556209-2485 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.