D.L. - Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva marknadsföring och konsultverksamhet företrädesvis inom reklambranschen. Bolaget skall även bedriva grossistförsäljning av reklam-, sport- och fritidsartiklar samt handel med antikviteter, veteran bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för D.L. - Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är D.L. - Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1980-12-16 så skapades D.L. - Konsult Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel D.L. - Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

D.L. - Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556207-5043 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är D.L. - Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med D.L. - Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6698000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom D.L. - Konsult Aktiebolag är Dinnetz, Mikael som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Dinnetz, Ing-Marie Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Omerovic, Miralem som är född 1979 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .