Nola Industrier Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Nola Industrier Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Nola Industrier Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Nola Industrier Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556207-4442.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7021960 alternativt besöka eller skicka post till Nola Industrier Aktiebolag på följande adress Repslagarg. 15 B, 118 46, Stockholm.

Nola Industrier Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nola Industrier Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Wigren, Eric Gunnar Torgny som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget producerar, formger och marknadsför produkter för parker, gator, torg och andra offentliga miljöer samt idkar därmed förenlig verksamhet.