Martinshop Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Martinshop Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Martinshop Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Martinshop Stockholm Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Martinshop Stockholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-10-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Martinshop Stockholm Aktiebolag ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, export samt försäljning av video, film, tidningar och sex-atrapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Martinshop Stockholm Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Martinshop Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Martinshop Stockholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7140430.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Martinshop Stockholm Aktiebolag är Groth, Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brodin, Anders Joackim som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Laursen, Lau som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkan Daniels AB som är född och har titeln Revisor, .

Martinshop Stockholm Aktiebolag har 556206-5168 som sitt organisationsnummer.