Lars Thelin Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lars Thelin Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Lars Thelin Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lars Thelin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Lars Thelin Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1980-06-03. Men sedan 1980-01-01 så har Lars Thelin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rålambsv. 9, 112 59, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lars Thelin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6183130.

Stockholm arbetar för att bolag som Lars Thelin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lars Thelin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva detaljhandel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget får även idka aktie-, kapital- och fastighetsförvaltning.

Firmatecknare för Lars Thelin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lars Thelin Aktiebolag och det är följande personer, Thelin, Lars Göran Ivar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Schedin Thelin, Evy Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jonsson, Göran Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lars Thelin Aktiebolag är 556205-2281.