Pontus Property Tenant AB

Stockholms län

Information

Pontus Property Tenant AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Pontus Property Tenant AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pontus Property Tenant AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Pontus Property Tenant AB har haft sedan 1994-01-01. Pontus Property Tenant AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pontus Property Tenant AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Österlångg. 19, 111 31, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7910050.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Pontus Property Tenant AB Privat, ej börsnoterat.

Pontus Property Tenant AB har idag 556204-7596 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Pontus Property Tenant AB

Bolaget skall bedriva - uthyrning av lokal för restaurangändamål samt delägande i restauranger, - handel med värdepapper, och därmed förenlig verksamhet.

I Pontus Property Tenant AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fritiof, Pontus Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagströmer, Sven Johan Gösta Barthen som är född 1943 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Peer Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, SME Revision AB som är född och har titeln Revisor, .