Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-03-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0950-66202.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag är Burlin, Kent Gustav Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Burlin, Linda Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Semb, Jessica Maria som är född 1972 och har titeln Revisor, Wänman, John Curt-Åke som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .

Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele Aktiebolag har 556204-2241 som sitt organisationsnummer.