Zagora Aktiebolag

Stockholms län

Information

Zagora Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Zagora Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Zagora Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Zagora Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Zagora Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Östermalmsg. 23, 114 26, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-222690.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Zagora Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Zagora Aktiebolag har idag 556203-9452 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Zagora Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom data, ekonomi och marknadsföring, inredningsverksamhet, handel med konstföremål samt därmed förenlig verksamhet.

I Zagora Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundin, Esther Elisabeth som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlind, Lars Eric Magnus som är född 1979 och har titeln Suppleant, Bolin, Erik Greger som är född 1959 och har titeln Revisor, Råsunda Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .