Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag

Stockholms län

Information

Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1980-01-09. Men sedan 1991-01-01 så har Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Brantingsg. 23, 115 35, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6674706.

Stockholm arbetar för att företag som Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva service och förvaltning av fastigheter, samt utföra elektriska installationer och service ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Görgen Bengt Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosendal, Ingrid Magdalena som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lejonhird, Jan Patric som är född 1963 och har titeln Revisor, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Östermalms Fastighetscontroll Aktiebolag är 556202-8471.