Larsson & Janssons Golvhantverk AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall arbeta med golvläggning och golvslippning samt övrigt byggnadstecknisk verksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Larsson & Janssons Golvhantverk AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Larsson & Janssons Golvhantverk AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1979-04-17 så skapades Larsson & Janssons Golvhantverk AB och verksamheten är har F-skattsedel Larsson & Janssons Golvhantverk AB har haft det sedan 1999-01-01.

Larsson & Janssons Golvhantverk AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556199-8351 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Larsson & Janssons Golvhantverk AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Larsson & Janssons Golvhantverk AB så går det att nå dem via telefon på 08-7440539 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Larsson & Janssons Golvhantverk AB är Larsson, Peter Karl Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Johan Love Magnus som är född 1973 och har titeln Suppleant, Milinovic, Suzanna Zvezdana som är född 1971 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .