Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag

Stockholms län

Information

Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglund, Klas Åke som är född 1944 och har titeln VD, Berglund, Klas Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Karin Gunnel som är född 1941 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag på telefon 070-9444100.

Bolaget skall bedriva entreprenad-, service-, konsultations- och projekteringsverksamhet samt försäljning inom elinstallationsbranschen, jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Åke Berglunds Eltjänst Aktiebolag har 556199-5092 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.