Sveriges Utbildningsradio Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Sveriges Utbildningsradio Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Sveriges Utbildningsradio Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Sveriges Utbildningsradio Aktiebolag är momsregistrerat sedan1978-01-01 och har organisationsnummer 556195-1996.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7844000 alternativt besöka eller skicka post till Sveriges Utbildningsradio Aktiebolag på följande adress Tuleg. 7, 113 53, Stockholm.

Sveriges Utbildningsradio Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sveriges Utbildningsradio Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Linderholm, Christina som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , . , , . . . Elf, Görel Lisbet Marginette som är född 1947 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Fridsäll Emilsson, A A Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant . Pripp, Göran Bertil Oscar som är född 1957 och har titeln Suppleant . Zylbering, Barbara som är född 1945 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rundradioverksamhet inom utbildningsområdet och därmed förenlig verksamhet. Bolagets syfte är att främja rundradiosändningar, huvudsakligen till mottagare i Sverige, av utbildningsprogram i allmänhetens tjänst.