Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta)

Stockholms län

Information

Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta) är ett bolag som finns i Stockholm. I Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lövgren, Nils Magnus som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kennerfalk, Knut Torbjörn som är född 1962 och har titeln Suppleant, Söderström, Eva Barbro som är född 1963 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta) på telefon 08-6025120.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandels- rörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta) av bolagstypen Aktiebolag.

Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta) är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta) så är det följande:
Firman tecknas av -Lövgren, Nils Magnus

Ess-Farin Aktiebolag (Ica Supermarket Årsta) har 556193-7227 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.