Leif Norberg Media Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva annonsackvisition, reklamteknisk rådgivning och produktion, försäljning av presentreklam samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leif Norberg Media Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Leif Norberg Media Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1976-11-15 så skapades Leif Norberg Media Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Leif Norberg Media Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Leif Norberg Media Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556193-6278 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Leif Norberg Media Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Leif Norberg Media Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0709-300395 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leif Norberg Media Aktiebolag är Norberg, Leif Tore som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Leif Christer som är född 1961 och har titeln Suppleant, Pohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .