Ingenjörsfirma Land & Marin Handels Aktiebolag

Stockholms län

Information

556192-9117 är organisationsnummer för företaget Ingenjörsfirma Land & Marin Handels Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingenjörsfirma Land & Marin Handels Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Ingenjörsfirma Land & Marin Handels Aktiebolag finns i.

Ingenjörsfirma Land & Marin Handels Aktiebolag har varit registrerat sedan 1976-08-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingenjörsfirma Land & Marin Handels Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ingenjörsfirma Land & Marin Handels Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ingenjörsfirma Land & Marin Handels Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Nordlander, Klas Anders -Nordlander, Rut Janina

Vill ni komma i kontakt med Ingenjörsfirma Land & Marin Handels Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-930400 eller genom brev på följande adress:
Ludvigsbergsg. 29, 118 23, Stockholm

Bolaget skall äga och förvalta dotterbolag. Bolaget skall även bedriva inköp och försäljning av fritidsartiklar, larm- anläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingenjörsfirma Land & Marin Handels Aktiebolag och det är Nordlander, Klas Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordlander, Eva Katarina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Rut Janina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Erik Richard som är född 1969 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,