Jacks Hamburgerbar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Jacks Hamburgerbar Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Jacks Hamburgerbar Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jacks Hamburgerbar Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jacks Hamburgerbar Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1974-10-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Jacks Hamburgerbar Aktiebolag ska trivas.

Jacks Hamburgerbar Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka gatukök jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jacks Hamburgerbar Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Jacks Hamburgerbar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Jacks Hamburgerbar Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-209846.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jacks Hamburgerbar Aktiebolag är Hedestam, Gerd Ellen Marianne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedestam, Bengt Christer som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hamberg, Magnus Fredrik som är född 1962 och har titeln Revisor, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Jacks Hamburgerbar Aktiebolag har 556188-3132 som sitt organisationsnummer.