Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg

Stockholms län

Information

Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg är ett bolag som finns i Stockholm. I Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmberg, Sören Bertil som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Gunilla Christina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Vidh, Per Matthias som är född 1970 och har titeln Revisor, Larsson, Kjell som är född 1936 och har titeln Revisorssuppleant, Mapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg på telefon 08-361839.

Bolaget skall utföra anläggningar, projektering och byggnadsverksamhet samt fastighetsförsäljning jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg av bolagstypen Aktiebolag.

Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Byggnads Aktiebolaget Sören Holmberg har 556178-9446 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.