Taxi Kurir i Sverige AB

Stockholms län

Information

Taxi Kurir i Sverige AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Taxi Kurir i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundquist, Per Albert Folke som är född 1959 och har titeln VD, Lundquist, Per Albert Folke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Rolf Gustav som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Tomas Lennart som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Klintbäck, Lars Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotJonsson, Bo Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Taxi Kurir i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Taxi Kurir i Sverige AB på telefon 08-7449400.

Bolaget skall bedriva beställningstrafik med taxi och buss ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Idag är Taxi Kurir i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Taxi Kurir i Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Taxi Kurir i Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Taxi Kurir i Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Taxi Kurir i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Taxi Kurir i Sverige AB har 556177-6906 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.