Ulla Hård Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall idka handel och tillverkning av damkonfektion, lädervaror, skodon, present- och sportartiklar, bolaget skall vidare idka handel med samt förvaltning av värdepapper och fastigheter samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ulla Hård Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Ulla Hård Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1973-01-31 så skapades Ulla Hård Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556175-7427 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Ulla Hård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ulla Hård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6615626 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ulla Hård Aktiebolag är Hård af Segerstad, Bror Lars Johan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlin, Pia Christina Ruth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract AB som är född och har titeln Revisor, .