Columbia Elektronik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av fixturer för testning av kretskort mönsterkort samt driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Columbia Elektronik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Columbia Elektronik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1973-01-15 så skapades Columbia Elektronik Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Columbia Elektronik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Columbia Elektronik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1977-01-01

556174-9317 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Columbia Elektronik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Columbia Elektronik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 011-398005 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Columbia Elektronik Aktiebolag är Looijenga, Paul Gerrard som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Klarholm, Mats Göran som är född 1963 och har titeln VD, Klarholm, Mats Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Theimer, Erwin Werner som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ströberg, Leif Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bidenäs, Kjell Arne som är född 1960 och har titeln RevisorHäggkvist, Carina Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .