Hans Edler Music Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hans Edler Music Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Hans Edler Music Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edler, Hans Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Edler, Lars Göran som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bengt Åke som är född 1940 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hans Edler Music Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hans Edler Music Aktiebolag på telefon 08-6475104.

Bolaget skall bedriva bok- och musikförlag, skivdistribution, producera och arrangera TV- och musikgalor, bedriva handel och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hans Edler Music Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hans Edler Music Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hans Edler Music Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hans Edler Music Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hans Edler Music Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hans Edler Music Aktiebolag har 556173-3147 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.