Psykiatricentrum i Vittsjö AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva vårdhemsverksamhet samt förvalta fast egendom och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Psykiatricentrum i Vittsjö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Psykiatricentrum i Vittsjö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1972-12-04 så skapades Psykiatricentrum i Vittsjö AB och företaget är har F-skattsedel Psykiatricentrum i Vittsjö AB har haft det sedan 1994-01-01.

556173-0663 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Psykiatricentrum i Vittsjö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Psykiatricentrum i Vittsjö AB så går det att nå dem via telefon på 08-4067580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Selin, Kjell Erik Torne Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Psykiatricentrum i Vittsjö AB är Nyberg, Jack Johannes Richard som är född 1971 och har titeln VD, Nyberg, Jack Johannes Richard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Selin, Kjell Erik Torne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björkman, Åke Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.