Nordström & Thulin Aktiebolag

Stockholms län

Information

556171-0632 är organisationsnummer för företaget Nordström & Thulin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordström & Thulin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Nordström & Thulin Aktiebolag finns i.

Nordström & Thulin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-10-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordström & Thulin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Nordström & Thulin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordström & Thulin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nordström & Thulin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-50662000 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 17, 111 43, Stockholm

Bolaget skall idka rederi- mäkleri- och konsultverksamhet inom sjöfartens område, äga och förvalta aktier och annan lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordström & Thulin Aktiebolag och det är Andersson, Bo Ingmar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tammerstrand, Ilpo som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg, Carl Erik som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lindgren, Carl Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,