Byggkultur Sverige AB

Stockholms län

Information

Byggkultur Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Byggkultur Sverige AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byggkultur Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Byggkultur Sverige AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-10-19. Men sedan 1996-01-01 så har Byggkultur Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Säivis Byav. 4, 953 92, Haparanda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggkultur Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7542827.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Byggkultur Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggkultur Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska äga samt idka förvaltning, drift och skötsel av jord- och skogsbruksfastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggkultur Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggkultur Sverige AB och det är följande personer, Glahns, Lennart Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna-Pia som är född 1968 och har titeln Suppleant, Söderberg, Rolf Morgan som är född 1951 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggkultur Sverige AB är 556170-7315.