B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Snickarv. 1 E, 132 38, Saltsjö-boo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-408307.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag har idag 556169-3408 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag

Bolaget skall driva tillverkning, försäljning, import och export av tvättaggregat och kemikalieprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I B.K. Industri Kjell Olsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Kjell Harry som är född 1944 och har titeln VD, Olsson, Kjell Harry som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Lars Olov Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlman, Leif Gustaf som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jansson, Anders Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.