Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-08-02. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag ska trivas.

Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandläkarverksamhet samt handel med tandvårdsutensilier, värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-70748.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag är Lindahl, Per Åke Tore som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anette Madelene som är född 1965 och har titeln Suppleant, Svensson, Katharina Gunhild Louise som är född 1942 och har titeln Revisor, Firma Revisorerna som är född och har titeln Revisor, .

Tandvårdscentrum Skillingaryd Aktiebolag har 556167-6320 som sitt organisationsnummer.