Deltaco Fastigheter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Deltaco Fastigheter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Deltaco Fastigheter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1972-03-27 så skapades Deltaco Fastigheter Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Deltaco Fastigheter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Deltaco Fastigheter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556161-5864 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Deltaco Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Deltaco Fastigheter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-55576200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Deltaco Fastigheter Aktiebolag är Alian, Siamak som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Motazedi, Ali Reza som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Per Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Kylberg, Lars Gustaf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .