Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag

Stockholms län

Information

Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tengbom, Jonas Nils Ivar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Tengbom, Ulf Svante som är född 1942 och har titeln Suppleant, Andreasson, Håkan Johan Tegner som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag på telefon 070-7351020.

Bolaget skall bedriva arkitektrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jonas Tengbom Inredningsarkitekt Aktiebolag har 556160-4983 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.