Lennart Nellbeck Consult Aktiebolag

Stockholms län

Information

556160-2094 är organisationsnummer för verksamheten Lennart Nellbeck Consult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lennart Nellbeck Consult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Lennart Nellbeck Consult Aktiebolag finns i.

Lennart Nellbeck Consult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-03-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lennart Nellbeck Consult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Lennart Nellbeck Consult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lennart Nellbeck Consult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nellbeck, Bror Lennart

Vill ni komma i kontakt med Lennart Nellbeck Consult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6328110 eller genom brev på följande adress:
Grevg. 11, 114 53, Stockholm

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet i marknadsplaneringsfrågor, konsultationer inom skogsindustriell verksamhet, äga och förvalta skogsegendomar samt rekonstruktion av företag med särskild tonvikt på skogsindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Lennart Nellbeck Consult Aktiebolag och det är Nellbeck, Gerd Elsie Ingeborg som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forss, Anna Kristina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nellbeck, Bror Lennart som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Nellbeck, Karl Johan Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wannholm, Monika Margareta som är född 1968 och har titeln Revisor, Simonsson, Anna-Maria Elisabeth som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,