TU Teleutveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns TU Teleutveckling Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. TU Teleutveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

TU Teleutveckling Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556157-9300.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7491280 alternativt besöka eller skicka post till TU Teleutveckling Aktiebolag på följande adress Tröskverksv. 89, 125 34, Älvsjö.

TU Teleutveckling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I TU Teleutveckling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Herta Inger som är född 1949 och har titeln Suppleant , Larsson, Nils Bo Lennart som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tekniskt utvecklingsarbete inom data- branschen samt därmed förenlig verksamhet.