Mellangården S.K. AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Mellangården S.K. AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mellangården S.K. AB är ett av dem. Statusen för Mellangården S.K. AB är att Bolaget är aktivt.

Mellangården S.K. AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-11-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mellangården S.K. AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med värdepapper, äga och förvalta lös egendom samt konsultverksamhet inom fastighets- område och ekonomi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mellangården S.K. AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Mellangården S.K. AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Mellangården S.K. AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-200990.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mellangården S.K. AB är af Klinteberg, Carl Svante Humble som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, af Klinteberg, Lilly Anna Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Westerlund, Karin Ulrika Elisabeth som är född 1967 och har titeln Revisor, Eriksson, Kjell Yngve som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Mellangården S.K. AB har 556153-4099 som sitt organisationsnummer.