Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Christianson, Anna Inga-Britt som är född 1928 och har titeln Extern firmatecknare, Christianson, Bo Olof Edvard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Christianson, Bo Edvard som är född 1928 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag på telefon 08-6448717.

Bolaget skall driva revisions-, bokförings- och skrivbyrårörelse ävensom konsultverksamhet i frågor rörande organisation, skattekonsultation och deklaration samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Christianson, Anna Inga-Britt -Christianson, Bo Edvard -Christianson, Bo Olof Edvard

Bo Christiansons Revisionsbyrå Aktiebolag har 556150-1338 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.