Cotedor Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Cotedor Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Cotedor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Cotedor Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556150-0090.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Cotedor Aktiebolag på följande adress Västerlångg. 18, 111 29, Stockholm.

Cotedor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Cotedor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Zuchowski, Jan som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med textilier och konfektionsvaror, fastigheter och fastighetsandelar och bedriva fastighetsförvaltning samt köp och försäljning av aktier, konst och ädelmetaller, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.