Expomobil AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Expomobil AB. Det finns flera företag som liknar Expomobil AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Expomobil AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1971-06-21 så har Expomobil AB varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Expomobil AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Expomobil AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sundbybergskopplet 8, 172 37, Sundbyberg. Vi ni istället prata med Expomobil AB så kan ni göra det på 08-980500.

Bolaget skall bedriva arrangemang och produktion av mobila utställningar och road showes samt försäljning och uthyrning av mobila och breddbara utställningslokaler, försäljning och uthyrning av fordon för sådana utställningslokaler, konsultverk- samhet inom marknadsföringssektorn samt därmed förenlig verksam- het.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gagner-Geeber, Lena Anna Caroline som är född 1972 och har titeln VD, Gagner-Geeber, Lena Anna Caroline som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hennix, Lars som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hennix, Monika Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, van Lienden, Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gagner-Geeber, Lena Anna Caroline -Hennix, Lars -Hennix, Monika Birgitta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Expomobil AB har 556148-1366 som sitt organisationsnummer.