Parfym & Presenthörnan i Trosa AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Parfym & Presenthörnan i Trosa AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Parfym & Presenthörnan i Trosa AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Parfym & Presenthörnan i Trosa AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556147-2944.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0156-12002 alternativt besöka eller skicka post till Parfym & Presenthörnan i Trosa AB på följande adress Torget 4, 619 30, Trosa.

Parfym & Presenthörnan i Trosa AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Parfym & Presenthörnan i Trosa AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Jan-Olof Gustav som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandelsförsäljning av parfym och presentartiklar, redovisnings- och sekreterartjänster jämte därmed förenlig verksamhet.