Arkel Dentalkonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Arkel Dentalkonsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Arkel Dentalkonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Arkel Dentalkonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Arkel Dentalkonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-01-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Arkel Dentalkonsult Aktiebolag ska trivas.

Arkel Dentalkonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik och dentalkonsultativ verksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arkel Dentalkonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Arkel Dentalkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Arkel Dentalkonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7166398.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Arkel Dentalkonsult Aktiebolag är Arkel, Erik Stefan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Arkel, Inger Margareta Karlsdotter som är född 1941 och har titeln Suppleant, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Arkel Dentalkonsult Aktiebolag har 556143-9703 som sitt organisationsnummer.