F.E.A., Rolf Alexandersson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva förebyggande hälsokontroll och sjukvård, handel med fastigheter, konst och antikviteter samt uthyrning av tillbehör till fester och konferenser och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för F.E.A., Rolf Alexandersson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är F.E.A., Rolf Alexandersson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1970-12-21 så skapades F.E.A., Rolf Alexandersson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel F.E.A., Rolf Alexandersson Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

556142-8292 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är F.E.A., Rolf Alexandersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med F.E.A., Rolf Alexandersson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0591-40002 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom F.E.A., Rolf Alexandersson Aktiebolag är Alexandersson, Rolf Olof som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Charlotte Karin C E som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sterner, Bengt Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .