General Development Aktiebolag Gedab

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter General Development Aktiebolag Gedab. Det finns flera bolag som liknar General Development Aktiebolag Gedab i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

General Development Aktiebolag Gedab är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-08 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1970-12-14 så har General Development Aktiebolag Gedab varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är General Development Aktiebolag Gedab Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med General Development Aktiebolag Gedab så kan man gör det genom att posta ett brev till Oskarsv. 63, 181 56, Lidingö. Vi ni istället prata med General Development Aktiebolag Gedab så kan ni göra det på 070-9325006.

Bolaget skall förvärva och försälja fast egendom ävensom lös egendom såsom aktier och bostadsrätter, idka konsultativ rörelse angående fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Krönlein, Mats Franz Johnas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Krönlein, Eva Hanna Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Kjellman, Mattias Henrik som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

General Development Aktiebolag Gedab har 556142-5157 som sitt organisationsnummer.