Ek o Parkett i Sverige AB

Stockholms län

Information

556141-4375 är organisationsnummer för bolaget Ek o Parkett i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ek o Parkett i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Ek o Parkett i Sverige AB finns i.

Ek o Parkett i Sverige AB har varit registrerat sedan 1970-11-19 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ek o Parkett i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ek o Parkett i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ek o Parkett i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holm, Karl Anders -Holm, Marie Elisabeth

Vill ni komma i kontakt med Ek o Parkett i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57023137 eller genom brev på följande adress:
Lostigen 50, 139 40, Värmdö

Bolaget skall bedriva handel samt import och export av interiörprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ek o Parkett i Sverige AB och det är Holm, Karl Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holm, Marie Elisabeth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Karl Olof Oskar som är född 1935 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor,