Swedcord Development AB

Stockholms län

Information

556141-2890 är organisationsnummer för bolaget Swedcord Development AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swedcord Development AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Swedcord Development AB finns i.

Swedcord Development AB har varit registrerat sedan 1970-11-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Swedcord Development AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Swedcord Development AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Swedcord Development AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Båtelsson, John Allan -Flinth, Rune Nils Allan

Vill ni komma i kontakt med Swedcord Development AB så kan ni göra det på telefon genom 021-120155 eller genom brev på följande adress:
Köpmang. 1 B, 722 15, Västerås

Bolaget skall a) bedriva utvecklingsarbete samt marknadsföring, uthyrning och leasing, främst inom områdena vägning, kraftmätning, transporter, elektronik, datateknik inklusive datakommunikation, b) äga och förvalta värdepapper, samt c) bedriva med under a) och b) ovan angivna verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Swedcord Development AB och det är Flinth, Rune Nils Allan som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Matsson, Arne Tomas som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Båtelsson, John Allan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,