Fastighetsmäklare i Norrtälje AB

Stockholms län

Information

Fastighetsmäklare i Norrtälje AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Fastighetsmäklare i Norrtälje AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighetsmäklare i Norrtälje AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-25.

Fastighetsmäklare i Norrtälje AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1970-11-09. Men sedan 2002-02-25 så har Fastighetsmäklare i Norrtälje AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Faktorig. 2, 761 30, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighetsmäklare i Norrtälje AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-206610.

Stockholm arbetar för att företag som Fastighetsmäklare i Norrtälje AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighetsmäklare i Norrtälje AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri, handel med fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighetsmäklare i Norrtälje AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighetsmäklare i Norrtälje AB och det är följande personer, Broström, Sophie Lisselott som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Christensen, Jonas Per som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Dagny Märtha Ingalill som är född 1933 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighetsmäklare i Norrtälje AB är 556140-8658.