BHC Instrument Mekano AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och BHC Instrument Mekano AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och BHC Instrument Mekano AB är ett av dem. Statusen för BHC Instrument Mekano AB är att Bolaget är inaktivt.

BHC Instrument Mekano AB är ett Aktiebolag och skapades 1970-08-31. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som BHC Instrument Mekano AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva finmekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BHC Instrument Mekano AB inte är momsregistrerat.

Idag är BHC Instrument Mekano AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med BHC Instrument Mekano AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58010016.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med BHC Instrument Mekano AB är Johnsdotter Malmström, Rigmor E som är född 1946 och har titeln VD, Johnsdotter Malmström, Rigmor E som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson Diös, Hanna Elisabeth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Korsänge, Bror Göran Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.

BHC Instrument Mekano AB har 556138-5633 som sitt organisationsnummer.