Fabege Storstockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Fabege Storstockholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Fabege Storstockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Fabege Storstockholm AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556130-9039.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-55514800 alternativt besöka eller skicka post till Fabege Storstockholm AB på följande adress Dalv. 8, 169 56, Solna.

Fabege Storstockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fabege Storstockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Bergström, Åsa Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att direkt eller genom dotterbolag förvärva, förvalta, förädla och avyttra fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.