ABM Atlantic Baltic & Mediterranean Company Aktiebolag

Stockholms län

Information

ABM Atlantic Baltic & Mediterranean Company Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där ABM Atlantic Baltic & Mediterranean Company Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. ABM Atlantic Baltic & Mediterranean Company Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. ABM Atlantic Baltic & Mediterranean Company Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ABM Atlantic Baltic & Mediterranean Company Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrstigen 29, 181 31, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6113600.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är ABM Atlantic Baltic & Mediterranean Company Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ABM Atlantic Baltic & Mediterranean Company Aktiebolag har idag 556130-1143 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för ABM Atlantic Baltic & Mediterranean Company Aktiebolag

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning för egen räkning och för andra företag avseende råvaror och manufakturerade varor av cellulosa, plast, gummi och metall samt textila material, köpa och sälja, äga och förvalta aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I ABM Atlantic Baltic & Mediterranean Company Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöstrand, John Bengt Olov som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstrand, Inge som är född 1927 och har titeln Suppleant, Dreier, Kerstin Margareta som är född 1946 och har titeln Revisor, Jonsson, Nils Thorwald som är född 1941 och har titeln Revisorssuppleant, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .