Zeurator Technology AB

Stockholms län

Information

Zeurator Technology AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Zeurator Technology AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkerlund, Per-Johan Roland som är född 1975 och har titeln VD, Åkerlund, Per-Johan Roland som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Anders Roland som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Oldenvi, Nils Sivert som är född 1940 och har titeln Revisor, Revidere Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Zeurator Technology AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Zeurator Technology AB på telefon 0156-10480.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av industriella och vetenskapliga instrument ävensom utföra reparationer och övrig service med avseende på sådana instrument samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Zeurator Technology AB av bolagstypen Aktiebolag.

Zeurator Technology AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Zeurator Technology AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Zeurator Technology AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Zeurator Technology AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Zeurator Technology AB har 556130-0053 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.