Bantorget Service Partner Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bantorget Service Partner Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Bantorget Service Partner Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Bantorget Service Partner Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556127-2245.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-54528560 alternativt besöka eller skicka post till Bantorget Service Partner Aktiebolag på följande adress Barnhusg. 12, 111 23, Stockholm.

Bantorget Service Partner Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bantorget Service Partner Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Rolf som är född 1942 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konferens-, restaurang- och hotellverksamhet producera och distribuera film och videoupptagningar, producera och distribuera grammofoninspelningar, bandupptagningar o.d., producera och marknadsföra konserter, teaterföreställningar och liknande tillställningar, förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.