Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berndtsson, Carl Henrik som är född 1964 och har titeln VD, Berndtsson, Carl Henrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Johan som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rapp, Marianne som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Anna Gabriella som är född 1973 och har titeln Revisor, Stjernström, Alf Kenneth som är född 1954 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag på telefon 070-8694579.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet, jordbruk, kvalificerad barnomsorg, förvaltning av fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rapp, Johan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Munga Gårdsförvaltning Aktiebolag har 556126-9365 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.