G.E.R. Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

G.E.R. Konsult Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där G.E.R. Konsult Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. G.E.R. Konsult Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket G.E.R. Konsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. G.E.R. Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till G.E.R. Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7249966.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är G.E.R. Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

G.E.R. Konsult Aktiebolag har idag 556123-8840 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för G.E.R. Konsult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisningsområdet och flyguppdragsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I G.E.R. Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosén, Gunilla Elisabet som är född 1948 och har titeln VD, Rosén, Gunilla Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Carl-Henrik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Berg, Mats Erik som är född 1944 och har titeln Revisor, Revisionskompaniet Berg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .