Colofon Aktiebolag

Stockholms län

Information

Colofon Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Colofon Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Colofon Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Colofon Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Colofon Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Colofon Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Johannesg. 20, 111 38, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-207181.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Colofon Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Colofon Aktiebolag har idag 556113-6457 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Colofon Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel, driva restaurangrörelse, bedriva import av skyltmaterial och grafisk elektronik, huvudsakligen avseende sättmaskiner, förmedla maskininköp samt bedriva förlagsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt uthyrning och förmedling av bostäder.

I Colofon Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norlin, Per Christoffer som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlin, Eva Elisabeth som är född 1939 och har titeln Suppleant, Björklund, Ingegerd Agneta Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 7 AB som är född och har titeln Revisor, .