Mobrey Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Mobrey Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Mobrey Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1966-07-21 så har Mobrey Aktiebolag varit registrerat. Idag är Mobrey Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Mobrey Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Mobrey Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7250100.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av regulatorer för industrier och annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Löfgren, Anders Gustaf som är född 1945 och har titeln VD, Löfgren, Anders Gustaf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Kurt Ove Bertil som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rowley, Jeremy som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vandormael, Willy som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wilson, Jolyon Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESKPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Linér, Karl Anders Arne som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Mobrey Aktiebolag har 556105-0088 som sitt organisationsnummer.